Cum ne prezentăm

Suntem Ascent Soft și ne place să creăm programe utile, pentru bussiness-uri ca al tău.

Nu ne vom lăuda cu numărul de implementări sau cu anii de experiență. Ce spun clienții noștri despre colaborarea cu Ascent Soft e mai grăitor și relevant.

Cătălin Naidin, Grosvenor SCM

"Sistemul Ascent ERP implementat în anul 2010 ne-a ajutat să gestionăm mult mai eficient activitatea complexă a companiei. Suportul constant în dezvoltarea soluției specifice afacerilor noastre din partea echipei Ascent Soft au susținut dezvoltarea noastră intensivă și extensivă. "

Emil Jurjuț, Ravitex

"Noi activăm în domeniul transporturilor, confruntându-ne cu efectuarea livrărilor rapide, care necesită o logistică perfectă. Datorită implementării Ascent ERP, astăzi ne bazăm pe un sistem complet integrat (modulele contabilitate, management parc auto, service și comenzi de transport, comunicare mobilă cu șoferii prin Android) care ne ajută sa gestionăm afacerea într-un mod mult mai eficient."

Gabriel Lungu, World Media Trans

"Implementarea unui sistem ERP este un demers strategic și complex - mă bucur că am ales soluția Ascent ERP care a reușit să răspundă așteptărilor și să ne susțină dezvoltarea. Circuitul informațional de care avem nevoie pentru activitățile noastre (curierat, transporturi rutiere, CARGO și import-export) este asigurat complet, iar integrarea noilor puncte de lucru și a personalului aferent este un proces facil."

Ioan Covaci, LC Electronic

"Domeniul nostru de producție (componente pentru industria electronică și electrotehnică) este unul cu mari provocări în ceea ce privește planificarea, controlul și corelarea producției cu logistica, și de obicei ne lovim de neîncrederea partenerilor pretențioși în serviciile „made in Romania”. Am reușit să ne organizăm cu Ascent ERP astfel încât azi nu suntem cu nimic mai prejos decât partenerii noștri din Germania."

Adrian Vișinescu, Prored

"Am început colaborarea cu Ascent Soft în 2005 și astăzi avem o integrare completă a proceselor și departamentelor, odată cu implementarea ultimei variante a Ascent ERP - care a devenit principalul instrument de business al nostru. Ascent ERP a contribuit semnificativ la profitabilitatea afacerii noastre, fiind utilizat de 95% din echipă."