ERP Retail

Control total asupra proceselor implicate în vânzare și creșterea profitabilității

Solicita demo gratuit

Ascent ERP Retail te ajută nu doar să gestionezi fără efort toate procesele aferente vânzării, ci și să-ți dezvolți afacerea, luând decizii de achiziție informate.

Modulele integrate ERP Retail îți dau controlul total asupra activităților din domeniul de vânzare: de la gestionarea stocurilor și a aprovizionării, efectuarea inventarelor, definirea politicii comerciale până la soluții de fidelizare a clienților și propunere a promoțiilor.

Interfața sistemului e clară și ușor de utilizat, integrarea cu casele de marcat sau cu alte sisteme software folosite (WMS, CMS, etc.) făcându-se fără probleme. Analizele avansate de vânzări și profitabilitate te informează care sunt produsele rentabile și zonele unde se înregistrează pierderi, iar ERP-ul identifică și definește alte criterii care influențează vânzările: perioada, comportamentul consumatorului, etc.

Cu un ERP dedicat afacerii tale, vei putea minimaliza pierderile și reduce costurile de administrare, prin centralizarea informațiilor și automatizarea unor operații. Cu ajutorul sistemelor de raportare și analiză, vei putea identifica problemele în timp util și vei avea un suport puternic pentru deciziile viitoare.

 

Beneficiile utilizării modulelor Ascent ERP Retail

Cum am implementat soluția ERP Retail pentru dm drogerie markt

Vrei să atingi performanța în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo