Ascent Soft ERP pentru Tipografie

ERP Tipografie combină tehnologia și consultanța în business pentru a te ajuta să implementezi practicile și abordarea centrată pe client – cerințe actuale ale pieței.

Ascent Soft ERP pentru Tipografie

erp software

De ce ai nevoie de un soft pentru Tipografie?

Pe lângă calculator, tehnologia digitală reprezintă una din cele mai mari schimbări ale secolului XXI. Evoluțiile tehnologice din domeniul tipografic au dus la realizarea, în timp record, de publicații color de cea mai bună calitate, unde acuratețea și consistența joacă cel mai important rol.

Companiile din industria tipografiei se înfruntă zilnic cu diferite provocări, iar procesele complexe de producție și competiția intensă sunt cele care duc la concluzia că procesele de business trebuie să fie și mai eficiente pentru a crește profitabilitatea. Ascent ERP Tipografie dorește să răspundă nevoii complexe de identificare și planificare a resurselor, adică validarea soluțiilor tehnice și urmărirea, în cadrul circuitului informațional intern, ca fiecare cerere de ofertă a clientului să fie convertită într-o comandă livrată. .

Managerul de producție are acces la calendarul de comenzi cu status, respectiv la cel al utilajelor și la situația de urmărire comenzi centralizată. Integrarea împreună cu modulul de aprovizionare asigură definirea „just in time” a situației aprovizionării cu materii prime și materiale, iar corelarea cu sistemele de pontaj ne arată disponibilitatea resurselor umane.

Cheltuielile administrative evaluate la sfârșit de lună sunt o sursă pentru grevarea altor costuri indirecte, astfel încât postcalculul devine un proces facil și automatizat de determinare a profitabilității produselor sau a comenzilor.

Haide să analizăm împreună avantajele pe care le aduce digitalizarea afacerilor de tipografie!

Avantaje ERP Tipografie

Productivitate crescuta

Crești productivitatea

Prin digitalizarea proceselor de producție cu ajutorul Ascent MRP vei putea planifica din timp fiecare comandă de producție. Astfel, vei evita bottleneck-urile și vei organiza eficient fiecare muncitor. De asemenea, vei vedea dacă poți lua comenzi noi sau nu și în ce timp garantezi livrarea acestora.

pexels-brett-sayles-3724811

Flux personalizat pentru compania ta

Fiecare companie are propriul stil de lucru în funcție de experiență, angajați, utilaje și alte variabile. Plecând de la aceste informații, personalizăm soft-ul astfel încât să fie rezolvate toate problemele din compania ta. Integrăm soft-ul de tipografie cu modulele de producție, distribuție, contabilitate, transport, ambalare, etc., pentru a obține control complet asupra afacerii.

software erp logistica

Crești trasabilitatea

Folosește funcția de urmărire producție din cadrul soft-ului Ascent MRP pentru a urmări fiecare fază din producție, fiecare angajat și timpul lucrat pe fiecare comandă. Planifică eficient comenzile de producție, iar apoi urmărește-le pentru a te asigura că totul merge conform planului.

reduci costurile

Reduci cheltuielile​

Elimină pierderile, redu din timpul necesar pentru efectuarea muncii și redu din resursele necesare pentru gestionarea afacerii. ERP-ul pentru gestionarea producției oferă funcții de raportare de activitate zilnică și de evaluarea rentabilității pentru fiecare comandă. Analizează rapoartele pentru a înțelege cum poți să câștigi mai mult și să reduci din cheltuieli!

Funcții de Bază Ascent SOFT Tipografie

NIR, Recepție Internă

Recepționează eficient marfa primită de la furnizor pe baza unei comenzi de furnizor, o factură sau un aviz de livrare. Generează automat o notă de recepție.

Creare rețetă Produs

Creează rețete pentru fiecare articol. Generează un arbore care cuprinde produs finit, semifabricate, materii prime și manopere.

Planificare Producție și urmărire în timp Real

Planifică producția pe baza comenzilor/clienților sau pentru produse de serie. Urmărește procesul în timp real!

Generare Bon Consum/Predare

Fianlizează procesul de producție prin generarea bonurilor de consum și predare manual sau automat pe baza rețetelor sau comenzilor.

Antecalcul parametrizabil pentru variabilele care influențează prețul

Creează un antecalcul cu rezultatele teoretice ale unei comenzi de producție și obține un preț cât mai aproape de adevăr luând în calcul toate variabilele existente.

Identificarea produsului unic ofertat prin generarea unui cod

Generăm coduri pentru fiecare produs/lot în parte. Identifică rapid produsul tău prin codul unic pe care acesta îl primește odată ce este creat.

+ EXTRA la Soft-ul ASCENT de Producție

Lansarea comenzii de execuției și a necesarului de aprovizionare

Setează stoc minim și stoc maxim ca să nu rămâi vreodată fără materie primă. Sistemul Ascent propune comenzi la furnizor automate în funcție de comenzile primite și de stocurile actuale.

Necesar de aprovizionare cu integrare comenzi de furnizor

Creează rețete pentru produsele finite, iar sistemul îți va spune toate materialele de care ai nevoie atunci când primești o comandă nouă. Sistemul este integrat cu Stoc și Gestiune.

Ascent Modul Transport

Gestionează inclusiv ambalarea și transportarea pentru a obține toate datele din afacerea ta de tipografie. Integrează tipografia cu modulul Ascent pentru transport, ambalare și depozitare pentru o gestionare completă a afacerii.

Închiriază soft-ul Ascent sau cumpără-l pentru a avea acces pe viață!

Avem disponibile ambele variante pentru soft. Alege în funcție de nevoile tale.

Rulează videoul

Apreciat de către firme de top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.
WORLD MEDIA TRANS WMT
Încă nu ești convins de avantajele Ascent Soft?

Vezi implementarea soft-ului de - la clientul nostru

Logo LTHD

Testează GRATUIT soft-ul Ascent!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre reprezentanții Ascent SOFT.