Soft ERP pentru Logistică Ascent WMS

Digitalizează-ți depozitul și bucură-te de livrări mai rapide, comenzi mai multe și un depozit organizat în care fiecare produs are locul lui cu ajutorul soft-ului Ascent WMS logistică. Găsești rapid orice produs, lot sau comandă din depozit cu ajutorul scanner-ului sau a depozitului virtual. Încearcă Ascent WMS logistică complet gratuit!

Ascent Soft ERP pentru Logistică

erp software for distribution

De ce ai nevoie de un soft pentru Logistică?

Sistemul software dedicat activității de management al depozitului Ascent WMS determină mișcarea mai rapidă a stocurilor și inventarierea acestora cu eficență sporită și costuri minimizate.

Ciclurile mai rapide de livrare a comenzilor, acuratețea operațiilor și reducerea costurilor sunt doar câteva din beneficiile sistemului Ascent WMS. Integrarea împreună cu alte sisteme software (Ascent ERP) și de automatizare permite creșterea volumului tranzacționat prin depozit. Trasabilitatea loturilor, creșterea productivității muncii, reducerea birocrației și a „paper work-ului”, respectiv utilizarea mai bună a spațiului sunt de asemenea avantaje efective, valorificate în activitatea de zi cu zi. În viziunea noastră, rolul soluției WMS este de a ușura activitatea operatorilor WMS, ajutându-i să execute task-urile mai rapid și cu mai multă precizie, crescând astfel valoarea adăugată de aceștia la bunul mers al activităților companiei.

Sistemul WMS nu mai este astăzi necesar doar pentru companiile specializate de logistică și depozitare – ci și pentru companiile din domeniul producției sau comerțului de tip FMCG (bunuri de larg consum) sau al producției / distribuției de bunuri industriale. Dezideratul producției „just-in-time” este surclasat în multe domenii de anticiparea corectă a cererii, astfel încât a avea produsul potrivit la momentul solicitat de client și a-l livra în tim scurt este cu siguranță un avantaj competitiv relevant.

Haide să analizăm împreună avantajele pe care le aduce digitalizarea depozitului!

Avantaje ERP Logistică

Productivitate crescuta

Crești productivitatea

Prin digitalizarea inventarierei, a gestionării produselor și a comenzilor crești productivitatea echipei tale. Fiecare produs va fi urmărit și mereu vom avea un status actualizat al fiecărui produs, lot sau comandă din depozitul tău.

pexels-rodnae-productions-7310200

Reduci munca repetitivă

Task-urile repetitive se automatizează cu ajutorul soft-ului Ascent. Astfel, reducem munca repetitivă, economisim timp și resurse și reducem greșelile de operare.

software erp logistica

Crești trasabilitatea

Fiecare problemă, fiecare greșeală, fiecare întârziere are un motiv, iar motivul acesta se poate urmări prin trasabilitatea oferită de soft-ul wms Ascent. De asemenea, prin trasabilitate completă crești încrederea primită de la clienții tăi, iar asta înseamnă colaborări mai eficiente și relații de succes!

reduci costurile

Reduci cheltuielile​

Elimină pierderile, redu din timpul necesar pentru efectuarea muncii și redu din resursele necesare pentru gestionarea afacerii. ERP-ul pentru gestionarea depozitului Ascent WMS te ajută să gestionezi corect și eficient fiecare comandă astfel încât să nu mai existe greșeli de încărcare sau de pregătire. De asemenea, te ajută să îți organizezi eficient depozitul astfel încât livrările să fie mai rapide.

Funcții de Bază Ascent WMS

Configurare hărți depozit

Optimizează tot spațiul din depozit. Ai mereu informațiile necesare despre locația produselor, a loturilor sau a comenzilor pregătite pentru livrare sau pentru mutare în altă gestiune.

Administrare produse

Schimbă rapid și ușor locația produselor fără să încurci pe nimeni. Găsește rapid un produs printr-o scanare sau printr-un search. Funcție disponibilă și pentru comenzi sau pentru loturi.

Inventariere prin scanare

Redu pierderile și greșelile, dar și durata enormă a inventarierii. Realizează inventarul în timp ce depozitul își continuă funcționarea cu ajutorul scannerelor conectate la Ascent WMS.

Raportare avansată

Urmărește toate datele care te interesează prin rapoartele automate sau personalizate. Creează-ți propriile rapoarte și urmărește cei mai importanți indicatori din afacerea ta.

Organizare cu coduri de bare

Selecție rapidă, încărcare rapidă și împachetare rapidă. Tot depozitul tău va fi organizat cu ajutorul codurilor de bare oferind trasabilitate completă.

Recepție prin scanare

Folosește scanarea pentru a recepționa stocuri noi de la furnizori. Înregistrează toate datele prin scanare și economisește timp pentru alte operații.

+ EXTRA la Soft-ul ASCENT de Logistică

Integrare Contabilitate & HR

Urmărește fiecare flux până la final și integrează modulul de logistică cu modulul de contabilitate Ascent. Astfel, gestionezi direct contabilitatea pe datele reale obținute.

Comenzi Clienți

Integrează soft-ul wms cu modulul de comenzi clienți și furnizori. Pornește de la o ofertă sau începe direct cu o comandă care se închide automat cu o factură și merge în contabilitate.

Ascent Modul Transport

Gestionează inclusiv ambalarea și transportarea pentru a obține toate datele din afacerea ta de agricultură. Integrează depozitul cu modulul Ascent pentru transport

Închiriază soft-ul Ascent sau cumpără-l pentru a avea acces pe viață!

Avem disponibile ambele variante pentru soft. Alege în funcție de nevoile tale.

Rulează videoul

Apreciat de către firme de top

WORLD MEDIA TRANS WMT
Încă nu ești convins de avantajele Ascent Soft?

Vezi implementarea soft-ului de Logistică la clientul nostru, Superfood

Logo Superfood

Testează GRATUIT soft-ul Ascent!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre reprezentanții Ascent SOFT.