Ascent Soft ERP pentru Producție

Sistemul dedicat pentru managementul producției Ascent MRP este o soluție completă de administrare a resurselor în producție și controlul producției. Redu cheltuielile, planifică producția în avans, urmărește fiecare fază de producție și îmbunătățește timpii de producție în timp ce oferi trasabilitate completă.

Ascent Soft ERP pentru Producție

erp software

De ce ai nevoie de un soft pentru Producție?

Ascent MRP vine cu soluții adaptate proceselor extrem de complexe integrate în producție. Printr-o interfață intuitivă și modernă, sistemul îți permite administrarea resurselor materiale, financiare și umane, respectiv a utilajelor în scopul optimizării producției și creșterii productivității – în același timp cu reducerea risipei.

Pentru activitățile de producție care implică o ofertare bazată pe un antecalcul, sistemul pune la dispoziție și procesul de antecalculație, care permite salvarea desenelor și a altor documente care fundamentează antecalculul. Astfel, departamentul comercial, de proiectare, aprovizionare și tehnic pot să coopereze printr-un flux de lucru integrat în sistem, iar în partea operațională de organizare producție, există acces la informația preluată din „amonte” – astfel încât lansarea în producție și urmărirea acesteia să fie corelate în mod precis.

Managerul de producție are acces la calendarul de comenzi cu status, respectiv la cel al utilajelor și la situația de urmărire comenzi centralizată. Integrarea împreună cu modulul de aprovizionare asigură definirea „just in time” a situației aprovizionării cu materii prime și materiale, iar corelarea cu sistemele de pontaj ne arată disponibilitatea resurselor umane.

Cheltuielile administrative evaluate la sfârșit de lună sunt o sursă pentru grevarea altor costuri indirecte, astfel încât postcalculul devine un proces facil și automatizat de determinare a profitabilității produselor sau a comenzilor.

Haide să analizăm împreună avantajele pe care le aduce digitalizarea afacerilor de producție!

Avantaje ERP Producție

Productivitate crescuta

Crești productivitatea

Prin digitalizarea proceselor de producție cu ajutorul Ascent MRP vei putea planifica din timp fiecare comandă de producție. Astfel, vei evita bottleneck-urile și vei organiza eficient fiecare muncitor.

antecalcul

Calculezi profitabilitatea în avans

S-a întâmplat vreodată să câștigi mai puțin decât voiai dintr-o comandă de producție? Ai dificultăți în a stabili un preț?

Cu ajutorul soft-ului Ascent MRP vei putea efectua un antecalcul și un postcalcul pentru fiecare comandă de producție sau comandă de client. Astfel, vei ști mereu ce preț să alegi ca să te asiguri că îți îndeplinești profitul minim setat.

software erp logistica

Crești trasabilitatea

Folosește funcția de urmărire producție din cadrul soft-ului Ascent MRP pentru a urmări fiecare fază din producție, fiecare angajat și timpul lucrat pe fiecare comandă. Planifică eficient comenzile de producție, iar apoi urmărește-le pentru a te asigura că totul merge conform planului.

reduci costurile

Reduci cheltuielile​

Elimină pierderile, redu din timpul necesar pentru efectuarea muncii și redu din resursele necesare pentru gestionarea afacerii. ERP-ul pentru gestionarea producției oferă funcții de raportare de activitate zilnică și de evaluarea rentabilității pentru fiecare comandă. Analizează rapoartele pentru a înțelege cum poți să câștigi mai mult și să reduci din cheltuieli!

Funcții de Bază Ascent SOFT Producție

NIR, Recepție Internă

Recepționează eficient marfa primită de la furnizor pe baza unei comenzi de furnizor, o factură sau un aviz de livrare. Generează automat o notă de recepție.

Creare rețetă Produs

Creează rețete pentru fiecare articol. Generează un arbore care cuprinde produs finit, semifabricate, materii prime și manopere.

Planificare Producție și urmărire în timp Real

Planifică producția pe baza comenzilor/clienților sau pentru produse de serie. Urmărește procesul în timp real!

Generare Bon Consum/Predare

Fianlizează procesul de producție prin generarea bonurilor de consum și predare manual sau automat pe baza rețetelor sau comenzilor.

Antecalcul și Postcalcul Producție

Creează un antecalcul cu rezultatele teoretice ale unei comenzi de producție. Creează postcalculul cu rezultatele reale și observă diferența.

Calendar/Tablou Producție

Organizează producția pe mai multe zile și vizualizează organizarea sub formă de tablou sau într-un calendar. Organizează-ți echipa în funcție de planificarea producției pe zile/săptămâni/luni.

+ EXTRA la Soft-ul ASCENT de Producție

Plan de Mentenanță la nivel de Utilaj și Secție

Îngrijește utilajele și ai grijă ca acestea să nu prezinte vreo problemă. Cele mai mari pierderi pe care o afacere de producție le poate avea apar când utilajele nu funcționează.

Necesar de aprovizionare cu integrare comenzi de furnizor

Creează rețete pentru produsele finite, iar sistemul îți va spune toate materialele de care ai nevoie atunci când primești o comandă nouă. Sistemul este integrat cu Stoc și Gestiune.

Ascent Modul Transport

Gestionează inclusiv ambalarea și transportarea pentru a obține toate datele din afacerea ta de producție. Integrează producția cu modulul Ascent pentru transport, ambalare și depozitare pentru o gestionare completă a afacerii.

Închiriază soft-ul Ascent sau cumpără-l pentru a avea acces pe viață!

Avem disponibile ambele variante pentru soft. Alege în funcție de nevoile tale.

Rulează videoul

Apreciat de către firme de top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.
WORLD MEDIA TRANS WMT

Vrei mai mult?
Putem mai mult!

Automatizarea completă a fabricii, roboți, conecatare cu toate utilajele, rapoarte inteligente, contabilitate completă, automatizare a depozitului prin soft-ul Ascent WMS, creare de comenzi, dezvoltarea unui portal WEB pentru comenzi clienți, preluare comenzi clienți direct din mail și multe, multe altele.

Noi putem! Tu vino cu ideile, noi venim cu soluțiile!

Încă nu ești convins de avantajele Ascent Soft?

Vezi implementarea soft-ului de MRP Productie la Inteliform

Logo Inteliform

Testează GRATUIT soft-ul Ascent!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre reprezentanții Ascent SOFT.