Ascent Soft ERP Transport Persoane & Coletărie

Îți oferim o soluție software ERP integrată care favorizează și îmbunătățește managementul transportului de persoane și comenzile de coletărie.

Ascent Soft ERP pentru Firme de Transport Persoane

erp software

De ce ai nevoie de un soft pentru Transport?

Ascent ERP Transport persoane & Coletărie urmărește ca toate activitățile aferente transportului să fie interconectate, fluidizate și optimizate – astfel încât eficiența serviciilor să fie maximă, feedback-ul din partea clienților să rămână pozitiv, iar costurile să fie ținute sub control.

Prin conectarea sistemului la punctele de lucru, comandă și verificare (aparate de emitere bilete în mașină, aplicații Android pentru comunicarea cu șoferii, platformă pentru urmărire online, comenzi și rezervări online etc.), gestionarea comenzilor, optimizarea traseelor și reducerea costurilor devin obiective ușor de atins.

Interfața software e proiectată în așa fel încât să poată fi ușor utilizată și asimilată în procesele de lucru. Sistemul ERP simplifică semnificativ modul de lucru, centralizând toate datele și automatizând unele operațiuni de selecție, căutare, actualizări status, etc. Rezultatul e folosirea capacității de transport la potențialul optim, evitând subîncărcarea sau supraîncărcarea, îmbunătățirea experienței clienților și scăderea costurilor.

Haide să analizăm împreună avantajele pe care le aduce digitalizarea afacerilor de transport persoane!

Avantaje ERP Transport

Soft coletarie

Urmărire colete online, prin tracking și coduri de bare

Te-ai săturat să fii sunat încontinuu de către clienți și furnizori? Ajută-i să își vadă singuri statusul comenzii prin etichetarea cu coduri de bare. Astfel, printr-o simplă căutare online vor putea vedea exact statusul comenzii lor.

Dispecer transport

Comunicare automată cu agenții

Cu ajutorul aplicației android pentru comunicarea cu șoferii vei putea vedea mereu locația fiecărei mașini. Vei putea devia cursa în funcție de trafic sau vei putea optimiza ruta constant pentru a aduce cele mai bune rezultate.

Trasabilitate

Crești trasabilitatea

Cu ajutorul soft-ului TMS Ascent vei putea gestiona eficient rezervările online, prin email sau prin SMS. Vei avea mereu o listă cu locuri rezervate și locuri disponibile și vei putea crea rapoarte speciale pentru fiecare cursă. Trasabilitate completă!

reduci costurile

Reduci cheltuielile​

Organizarea și rutarea eficientă te ajută să reduci cheltuielile. De asemenea, funcția de evaluare rentabilitate la nivel de cursă/mașină te ajută să înțelegi de unde vin cei mai mulți bani și unde mai este loc de îmbunătățire. Prin gestionarea din backend a afacerii vei reduce cheltuielile și vei putea începe creșterea veniturilor!

Funcții de Bază Ascent SOFT Transport Persoane

Urmărire vehicule

Fii la curent cu tot ce se întâmplă în compania ta. Urmărește live fiecare mașină prin GPS și statusul încărcărilor/descărcărilor.

Setează Rute

Setează rapid cele mai comune rute. Optimizează rutele în funcție de trafic, de lucrări sau de alte variabile care se schimbă constant.

Dispeceri

Fiecare dispecer are propriul cont din care își administrează colegii, alocă dosare, verifică documente și verifică starea mașinilor sau a comenzilor.

Gestionare emitere bilete și chitanțe automat în mașină

O soluție elegantă pentru gestionarea transportului de persoane. Toate datele rămân salvate în ERP-ul Ascent.

Aplicație mobilă dedicată

Aplicație mobilă dedicată pentru fiecare șofer din flota ta. Fiecare șofer își raportează statusul în mod automat în funcție de locația sa.

Monitorizarea continuă a performanței transportului de persoane

Rapoarte și analize pe date reale în funcție de cursele efectuate de către șoferi.

+ EXTRA la Soft-ul ASCENT de Transport Persoane

Integrare Contabilitate & HR

Urmărește fiecare flux până la final și integrează modulul de transport cu modulul de contabilitate Ascent. Astfel, gestionezi direct contabilitatea pe datele reale obținute.

Integrare cu alte sisteme

Integrăm soft-ul cu orice alt sistem care permite acest lucru: Burse de transport, soft-uri de gps, etc. Adu toate datele disponibile în aplicația Ascent și folosește-le pentru automatizare și scalare!

Ascent Modul Depozit

Gestionează inclusiv ambalarea și depozitarea pentru a obține toate datele din afacerea ta de transport. Gestionează-ți depozitele direct din aplicația Ascent. Folosește funcția de cross docking.

Închiriază soft-ul Ascent sau cumpără-l pentru a avea acces pe viață!

Avem disponibile ambele variante pentru soft. Alege în funcție de nevoile tale.

Rulează videoul

Apreciat de către firme de top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus.
WORLD MEDIA TRANS WMT
Încă nu ești convins de avantajele Ascent Soft?

Vezi implementarea soft-ului de - la clientul nostru

Logo Giroceana utilitati

Testează GRATUIT soft-ul Ascent!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre reprezentanții Ascent SOFT.