ERP Service

Soluție ERP dedicată activităților de service și mentenanță pentru industrii diverse

Solicita demo gratuit

Ascent ERP Service optimizează activitățile de mentenanță pentru companii și produse din industrii diverse, corelând și organizând toate procesele implicate.

Astăzi, mentenanța și service-ul este mai mult decât o activitate complementară sau de suport. Tendința actuală pune accent pe servicii ca factor de diferențiere pe piața de produse, de aceea acestea au nevoie de o structurare eficace, de un plan de lucru controlat și de feedback în timp real.

Modulul Ascent ERP Service poate lua, astfel, multe forme de implementare în varii activități: de la clasicul sistem de tip „field management system” sau „plant service management” cu care se pot planifica, gestiona și automatiza activitățile de tip service și mentenanță pentru utilaje din domeniul producției (fabrici, etc.), agriculturii, construcțiilor, transporturilor (parcuri auto) sau la alte puncte de activitate care necesită utilizarea aparatelor, echipamentelor sau utilajelor (stații de distribuție carburanți, parcuri fotovoltaice, sisteme de răcire aferente retail-ului sau distribuției de produse alimentare, echipamente și dispozitive pentru rețele de comunicații, etc.).

Soluția Ascent ERP Service & Mentenanță combină procese de administare a tichetelor de service cu sistemele de planificare, monitorizare și control al task-urilor de service pe teren, aducând managementului avantajele vizibilității și controlului asupra proceselor, în scopul îmbunătățirii serviciilor către clienți și al obținerii avantajelor competitive.

Download broșură

Beneficiile sistemului Ascent ERP Service

Studiu de caz: implementare sistem Ascent ERP Service

Vrei să atingi performanța în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo