ERP Logistică - WMS

Software ERP - WMS integrat, pentru optimizarea serviciilor de logistică

Solicita demo gratuit

Cu un sistem ERP – WMS integrat, activitățile de logistică devin mai simple și profitabile. Alege soluția Ascent ERP personalizată pentru controlul complet al operațiunilor.

Sistemul software dedicat activității de management al depozitului Ascent WMS determină mișcarea mai rapidă a stocurilor și inventarierea acestora cu eficență sporită și costuri minimizate. Ciclurile mai rapide de livrare a comenzilor, acuratețea operațiilor și reducerea costurilor sunt doar câteva din beneficiile sistemului Ascent WMS.

Integrarea împreună cu alte sisteme software (Ascent ERP) și de automatizare permite creșterea volumului tranzacționat prin depozit. Trasabilitatea loturilor, creșterea productivității muncii, reducerea birocrației și a „paper work-ului”, respectiv utilizarea mai bună a spațiului sunt de asemenea avantaje efective, valorificate în activitatea de zi cu zi.

În viziunea noastră, rolul soluției WMS este de a ușura activitatea operatorilor WMS, ajutându-i să execute task-urile mai rapid și cu mai multă precizie, crescând astfel valoarea adăugată de aceștia la bunul mers al activităților companiei.

Sistemul WMS nu mai este astăzi necesar doar pentru companiile specializate de logistică și depozitare – ci și pentru companiile din domeniul producției sau comerțului de tip FMCG (bunuri de larg consum) sau al producției / distribuției de bunuri industriale. Dezideratul producției „just-in-time” este surclasat în multe domenii de anticiparea corectă a cererii, astfel încât a avea produsul potrivit la momentul solicitat de client și a-l livra în tim scurt este cu siguranță un avantaj competitiv relevant.

Download broșură

Beneficiile sistemului Ascent ERP Logistică

Studiu de caz: Rezultatele unei implementări WMS reușite

Vrei să atingi performanța în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo