Bun venit la Ascent Soft!

Suntem profesioniști, loiali și dinamici! 

Povestea Ascent

Ascent Soft a început în anul 2000, pe când digitalizarea era încă la început în România. În timp soft-ul Ascent a evoluat, odată cu echipa și cu tehnologia. Folosim mereu cea mai avansată tehnologie de pe piață și am avut grijă încă din prima zi ca partenerii noștri să aibă parte de tot ce mai bun. Am fost și vom fi mereu profesioniști, loiali și dinamici!

Misiunea noastră

Muncim să digitalizăm afacerile din România. Misiunea noastră este să ajutăm afacerile să producă mai mult, mai rapid și cu mai puțin stres! 

Facem asta prin optimizarea și digitalizarea proceselor de business integrate în soft-ul Ascent și customizate de specialiștii noștri.

Cu ce ne ocupăm

Un singur soft care conține un număr mare de module și se poate customiza și dezvolta pe nevoile fiecărui client.

De ce să lucrezi cu noi?

Motivele pentru care am fost aleși de peste 200 de companii în cei 20 de ani de activitate

Tratăm fiecare proiect cu seriozitate și atenție maximă. Indiferent de mărimea proiectului și a investiției, ne asigurăm că fiecare client primește soft-ul potrivit pentru afacerea lui

Rămânem aproape de tine și după implementare. Echipa noastră de pe suport + project managerul proiectului sunt pregătiți să-ți vină în ajutor în caz că ai nevoie

Pregătiți de orice caz special. Știm cum funcționează afacerile din România, iar cele 200 de implementări ne-au ajutat să înțelegem fiecare proces de business din zeci de industrii diferite. Avem experți în mai multe domenii ca să putem livra servicii de calitate. 

Încă din anul 2000 Ascent Soft digitaliza afacerile din România. Am început cu zona de Vest, apoi vorba s-a dus în toată țara. Între timp, clienții noștri s-au extins în Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Germania, etc., iar soft-ul Ascent a ajuns prin o bună parte a Europei. 

Soft-ul Ascent ERP îți ajută compania să reducă cheltuielile, să crească productivitatea și să crească veniturile. Soft-ul se plătește singur prin beneficiile aduse, iar durata aproximativă de viață este de 10 ani. Noi continuăm să îmbunătățim soft-ul și să aducem update-uri noi chiar și după implementare 

În cei 22 de ani de activitate am cunoscut mii de antreprenori și am colaborat cu câteva sute dintre ei. Cu majoritatea suntem încă prieteni și ne-am ajutat constant cu alte proiecte și colaborări. 

Vrei să colaborăm?

Dacă vrei să faci parte din acest ecosistem de business, te rugăm să ne contactezi folosind butonul alăturat. Așteptăm cu interes mesajul tău!