Ascent Soft ERP Casă de Expediții

Sistemul software dedicat caselor de expeditii Ascent ERP-CRM este un instrument eficient de gestionare a relatiilor cu clientii (clienti interni-angajati si externi), respectiv furnizorii de servicii, pentru cresterea productivitatii caselor de expeditii.

MicrosoftTeams-image (8)_iphone12promaxgold_portrait

Ascent Soft ERP pentru Case de Expediții

De ce ai nevoie de un soft pentru Case de Expediții?

Integrarea modulului CRM pentru specificul caselor de expeditii aduce un plus valoare in gestionarea clientilor, viteza sporita, respectiv controlul fluxului informational aferent activitatilor de transport.

Asigura gestionarea ofertelor catre clienti, folosind ca resursa comuna oportunitatile de transport ale intregii echipe de vanzari pentru o viteza de raspuns crescuta, ceea ce face de cele mai multe ori diferenta intre a obtine o comanda sau a pierde oportunitatea.

Integrarea furnizorilor de transport in fluxul de ofertare prin evidentierea capacitatilor de transport disponibile ale acestora, impreuna cu locatia data de sistemul GPS (capacitate de transport disponibila si locatia acesteia prezenta sau viitoare).

Accesul “just in time” la resursele de transport disponibile a mai multor furnizori, respectiv capabilitatile de gestionarea a unor preturi alternative intr-o maniera foarte rapida, integrata intr-o comunicare continua cu clientul, vor constitui avantaje competitive definitorii pentru afaceriile din domeniul expeditiilor de marfuri, unde dinamica concurentiala este foarte ridicata. Acesta este motivul principal pentru care activitatile unor companii de succes in domeniu sunt gestionate cu Ascent ERP-CRM: EU.TRA.LOG.REMI, Filip Spedition, NDB Logistic, Rozoti etc.

Haide să analizăm împreună avantajele pe care le aduce digitalizarea afacerilor de transport!

Avantaje ERP Case de expediții

Productivitate crescuta

Crești productivitatea

Productivitatea în Transport înseamnă alegerea rutelor scurte și rapide, găsirea clienților noi și gestionarea eficientă din back-office de către administratori și dispeceri. Ascent TMS oferă abilitatea de a controla toată afacerea de transport din soft. Toate datele se află într-un singur sistem: Parc auto, inventar, dispeceri, șoferi, piese de schimb, rute, etc. Totul se gestionează ușor și rapid ceea ce duce la un maxim de productivitate

Dispecer transport

Reduci munca repetitivă

Task-urile repetitive se automatizează cu ajutorul soft-ului Ascent. Astfel, reducem munca repetitivă, economisim timp și resurse și reducem greșelile de operare. Există un flux de lucru stabilit împreună pe care îl automatizăm. Putem pleca de la o ofertă pe care o transformăm în comandă, după care deschidem un dosar, alocăm o mașină și un șofer și apoi continuăm cu rutarea, încărcările și descărcările și urmărirea comenzii la fiecare pas. Toate datele vin automat în sistem. Șoferii se concentrează pe condus, dispecerii pe șoferi, iar agenții pe vânzări!

Trasabilitate

Crești trasabilitatea

Cu ajutorul soft-ului TMS Ascent vei alege cea mai bună rută și vei vedea statusul fiecărei comenzi. Integrăm soft-ul cu gps-ul pentru a vedea fiecare șofer unde este și în ce status este comanda acestuia. Urmărim consumul de combustibil în funcție de calculul de kilometri, încărcările și descărcările și fiecare abatere de la rută. Totul se observă din sistem și putem seta alarme sau notificări pentru anumite momente importante. Trasabilitate completă cu soft-ul Ascent, deoarece toate datele sunt înregistrate și se pot filtra pe diferite rapoarte

reduci costurile

Reduci cheltuielile​

Organizarea și rutarea eficientă te ajută să reduci cheltuielile. De asmenea, folosind CRM-ul pentru transportatori vei reuși să gestionezi mai eficient clienții. Respectarea programului de odihnă, încărcare și descărcare te ajută să te asiguri că totul este livrat la timp. Funcția de notificări inteligente îți aduce aminte de toate documentele care sunt pe cale să expire. Astfel, nu vor exista cazuri în care să nu poți folosi un șofer sau o mașină. Prin reducerea cheltuielilor Ascent TMS se plătește singur!

Funcții de Bază Ascent SOFT Case de Expediții

Urmărire vehicule

Fii la curent cu tot ce se întâmplă în compania ta. Urmărește live fiecare mașină prin GPS și statusul încărcărilor/descărcărilor.

Setează Rute

Setează rapid cele mai comune rute + încărcări - descrărcări. Încărcări din mai multe locații, descărcări în mai multe locații, etc.

Dispeceri

Fiecare dispecer are propriul cont din care își administrează colegii, alocă dosare, verifică documente și verifică starea mașinilor sau a comenzilor.

Alocare dosare

Alocare dosare rapidă în funcție de mașinile disponibile, dar și de șoferii disponibili. Notificări pentru șoferii sau mașinile cu acte care urmează să expire.

Aplicație mobilă dedicată

Aplicație mobilă dedicată pentru fiecare șofer din flota ta. Fiecare șofer își raportează statusul: Încărcat/Descărcat, pauză, livrat comandă, primit CMR.

Facturare pe comandă

Facturezi pe baza comenzii sau introducem facturarea automată. Transformi oferta în comandă, iar comanda în factură pentru trasabilitate completă.

+ EXTRA la Soft-ul ASCENT de Case de Expediții

Integrare Contabilitate & HR

Urmărește fiecare flux până la final și integrează modulul de transport cu modulul de contabilitate Ascent. Astfel, gestionezi direct contabilitatea pe datele reale obținute.

Integrare cu alte sisteme

Integrăm soft-ul cu orice alt sistem care permite acest lucru: Burse de transport, soft-uri de gps, etc. Adu toate datele disponibile în aplicația Ascent și folosește-le pentru automatizare și scalare!

Ascent Modul Depozit

Gestionează inclusiv ambalarea și transportarea pentru a obține toate datele din afacerea ta de transport. Gestionează-ți depozitele direct din aplicația Ascent. Folosește funcția de cross docking.

Închiriază soft-ul Ascent sau cumpără-l pentru a avea acces pe viață!

Avem disponibile ambele variante pentru soft. Alege în funcție de nevoile tale.

Rulează videoul

Apreciat de către firme de top

WORLD MEDIA TRANS WMT
Încă nu ești convins de avantajele Ascent Soft?

Vezi implementarea soft-ului de - la clientul nostru

Logo Filip Spedition

Testează GRATUIT soft-ul Ascent!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre reprezentanții Ascent SOFT.