ERP Agricultură

Un software ERP adaptat pentru managementul eficace al producției agricole

Solicita demo gratuit

În agricultură, productivitatea depinde de eficiența organizării resurselor și a proceselor. Sistemul Ascent ERP Agricultură îți oferă soluții complete integrate.

Agricultura este una dintre industriile cel mai mult influențate de globalizare. Astăzi, orice producător agricol sau fermier trebuie să urmeze anumite norme tehnologice, să garanteze calitatea producției prin practici controlate și să-și gestioneze eficient activitatea, pentru a-și valorifica toate resursele.

Modulele Ascent ERP dedicate agriculturii asigură planificarea și coordonarea tuturor proceselor, stimulează rentabilitatea culturilor și productivitatea la nivel de utilaj și angajat, controlează costurile și consumurile aferente, asigură executarea la timp a stadiilor de lucru pentru fiecare cultură.

Printre cele mai utile și importante funcționalități ale sistemului ERP Agricultură se numără: instrumentele de gestionare a contractelor de arendă, planificarea lucrărilor agricole și achizițiilor necesare, fișe tehnologice pentru producția agricolă, inventare complete integrate (parcele teren, parc auto, etc.), estimarea și repartizarea costurilor pe culturi, rapoarte de activitate emise zilnic și evaluarea rentabilității culturilor.

Impactul implementării ERP se reflectă prin atingerea obiectivelor de producție, simplificarea și fluidizarea lucrărilor, minimalizarea costurilor și a pierderilor.

Download broșură

Beneficiile implementării Ascent ERP Agricultură

Studiu de caz: implementarea soluției Ascent ERP Agricultură

Vrei să atingi performanța în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo