Ascent Soft ERP pentru Agricultură

Ai o afacere în agricultură pe care vrei să o dezvolți, digitalizezi și automatizezi? Ascent Soft oferă soluții ușoare pentru gestionarea eficientă a afacerilor de agricultură. Testează gratuit soft-ul Ascent Gestiune Agricultură.

Ascent Soft ERP pentru Agricultură

erp software

De ce ai nevoie de un soft pentru Agricultură?

Agricultura este una dintre industriile cel mai mult influențate de globalizare. Astăzi, orice producător agricol sau fermier trebuie să urmeze anumite norme tehnologice, să garanteze calitatea producției prin practici controlate și să-și gestioneze eficient activitatea, pentru a-și valorifica toate resursele. Fiecare proces digitalizat reduce timpul folosit, reduce resursele necesare, îmbunătățește productivitatea și oferă date reale despre ce se întâmplă în afacerea ta.

Haide să analizăm împreună avantajele pe care le aduce digitalizarea afacerilor de agricultură!

Avantaje ERP Agricultură

Productivitate crescuta

Crești productivitatea

Prin digitalizarea inventarierei, a gestionării parcelelor și a contractelor de arendă obții mai mult timp pentru tine și echipa ta. Timpul poate fi folosit pentru arendarea unor terenuri noi, dezvoltarea culturilor actuale sau crearea unor culturi noi.

soft gestiune agricultura

Reduci munca repetitivă

Task-urile repetitive se automatizează cu ajutorul soft-ului Ascent. Astfel, reducem munca repetitivă, economisim timp și resurse și reducem greșelile de operare.

trasabilitate agricultura

Crești trasabilitatea

Totul se întâmplă cu un motiv, chiar și în agricultură! Cu ajutorul soft-ului Ascent vei afla mereu ce s-a întâmplat și de ce pentru a reduce cât mai mult greșelile și pentru a crește trasabilitatea. Funcțiile avansate de raportare Ascent ajută la crearea unor rapoarte personalizate pentru a urmări exact datele care te interesează cel mai mult.

reduci costurile

Reduci cheltuielile​

Elimină pierderile, redu din timpul necesar pentru efectuarea muncii și redu din resursele necesare pentru gestionarea afacerii. ERP-ul pentru gestionarea agriculturii oferă funcții de raportare de activitate zilnică și de evaluarea rentabilității pentru fiecare cultură. Astfel, vei ști mereu ce funcționează și ce nu și poți optimiza culturile care aduc cele mai bune rezultate!

Funcții de Bază Ascent SOFT Agricultură

Gestionare contracte arendă

Evidențierea contractelor de arendă (proprietar, număr topo, suprafață, localitate teren, impozit datorat, kilograme arendă, etc). Evidențierea moștenitorilor, administrațiilor locale și financiare și schimburile de teren. Atașarea contractelor în bază de date

Generare Facturi

Generează rapid facturi și dispoziții de plată în mod direct sau pe baza unui contract. Scădere automată din gestiune și contabilizarea automată a documentelor. Statusuri colorate pentru fiecare contract în parte sau pentru fiecare comandă de produse.

Inventariere

Inventariere completă a parcelelor, a parcului auto, a materiilor prime, a consumabilelor, etc. Reglarea inventarului prin generarea automată a documentelor contabile necesare. Împărțirea invetarului pe gestiuni și păstrarea articolelor pe loturi cu dată de intrare și expirare.

Raportare avansată

Urmărește toate datele care te interesează prin rapoartele automate sau personalizate. Creează-ți propriile rapoarte și urmărește cei mai importanți indicatori din afacerea ta.

Generare automată inputuri

Fiecare teren ”consumă” o cantitate de erbicide, pesticide, semințe, îngrășăminte și motorină. Soft-ul Ascent Agricultură îți generează automat cantitatea necesară.

Fișe tehnologice

Fișe tehnologice pe an și cultură care îți oferă informații despre consumul total, manopere, recolta totală și profitabilitate. Customizate special pentru tine

+ EXTRA la Soft-ul ASCENT de Agricultură

Integrare Contabilitate & HR

Urmărește fiecare flux până la final și integrează modulul de agricultură cu modulul de contabilitate Ascent. Astfel, gestionezi direct contabilitatea pe datele reale obținute.

Comenzi Clienți

Integrează soft-ul de agricultură cu modulul de comenzi clienți și furnizori. Pornește de la o ofertă sau începe direct cu o comandă care se închide automat cu o factură și merge în contabilitate.

Ascent Modul Transport

Gestionează inclusiv ambalarea și transportarea pentru a obține toate datele din afacerea ta de agricultură. Integrează agricultura cu modulul Ascent pentru transport

Închiriază soft-ul Ascent sau cumpără-l pentru a avea acces pe viață!

Avem disponibile ambele variante pentru soft. Alege în funcție de nevoile tale.

Rulează videoul

Apreciat de către firme de top

WORLD MEDIA TRANS WMT
Ravitex
Încă nu ești convins de avantajele Ascent Soft?

Vezi implementarea soft-ului de - la clientul nostru

Logo Promat

Testează GRATUIT soft-ul Ascent!

Completează formularul și vei fi contactat de unul dintre reprezentanții Ascent SOFT.